top of page

Patinatge

Divendres de 17:30h a 19:00h

El PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE 4 RODES, és un esport que té la seva base principal en la tècnica del cos combinada amb l'elegància, classe, naturalitat i imaginació en definitiva ART, i aquest s'aconsegueix fent el nostre cos dòcil a la suggestió de moviments perquè penetri la Tècnica; llavors arribarem al PATINATGE ARTÍSTIC FÀCIL.

El Patinatge Artístic és un esport de lliscament, en el qual es conjuguen, Tècnica Esportiva amb facetes Artístiques, la Gimnàstica, la Música, Coreografia, Interpretació mímica i Ball.

Resumint és un esport de Velocitat, Tècnica i Sensibilitat.

Una preparació física adequada a la Tècnica d'aquest esport és fonamental per a obtenir òptims resultats amb un mínim d'esforç i temps.

Molt important el treball de:

  • EL CAP

  • EL TRONC (Espatlles, Cintura, Maluc). EXTREMITATS (Braços i Cames).

  • EL PEU (Part Base de la Cama), Fonamental per a subjectar el cos.
     

Durant aquesta pròxima temporada 2019-2020, el PATINATGE ARTÍSTIC 4 RODES, el dividirem en 2 parts: ESCOLA I LLIURE.

Amparo Heredia, 3ª classificada del programa tècnic dels Jocs Olímpics Masters d'Hivern per veterans a Innsbruck 2020

L'ESCOLA:

Ens permet i ensenya a descobrir, sentir, retenir, i dominar els nostres moviments, concentrant la nostra ment i contrarestant les forces físiques que ens envolten.

Amb l'Escola aconseguirem les posicions adequades per a efectuar el LLIURE, sense elles no podríem executar un patinatge òptim.

EL LLIURE:

El Patinatge Artístic LLIURE depèn de l'ESCOLA, per la qual cosa cada moviment, salt, pirueta figura, etc., haurà de realitzar-se d'acord amb ella.

El Patinatge Artístic LLIURE són totes aquelles execucions triades pel patinador per a realitzar en la pista, i es compon de Passos, Figures, Salts i Piruetes, i poden ser exteriors, interiors, avanci o enrere.

 

Es treballeran els pesos, els suports, posicions, contraposicions, girs, zones etc.

bottom of page