top of page

Gimnasia Artística  (esportiva)

PER A NENS i NENES A PARTIR DE 4 ANYS

Dilluns i Dimecres de 17:30h a 19:00h

La Gimnàstica Artística és un esport de precisió on la

concentració és important. Ajuda a corregir algunes males

postures corporals.

 

Es treballarà la millora de l'Elasticitat, la Coordinació,

la Flexibilitat, la Força, el Sentit del Ritme,

el Desenvolupament de l'Equilibri i la Velocitat.

 

Generant confiança i seguretat en si mateixes.

La pràctica i aprenentatge d'aquest esport porta al desenvolupament de diferents capacitats que són neuromusculars.

Promou el treball en equip, el companyonia i el respecte als altres. La constància resulta fonamental per a créixer.

La Gimnàstica Artística Femenina d'Iniciació, està pensada i basada, en primer lloc, en exercicis perquè les nenes de primera edat desenvolupin les seves capacitats motores.

A mesura que la seva capacitat augmenta, aprendran a realitzar rutines elegants en les quals es veurà la seva força, habilitat i control.

Tota planificació ha de ser objectiva, basada en el rendiment de les gimnastes en les etapes d'iniciació, especialització i perfeccionament.

Quan elaborem un pla de treball s'ha de tenir en compte el potencial de les gimnastes, les etapes del desenvolupament, les instal·lacions i els recursos de materials disponibles.

En tot pla de treball, la preparació física és molt important. No han de faltar exercicis d'expressió corporal, combinant l'activitat física, amb el joc per a estimular i la creativitat infantil.

L'escalfament es molt important per tal d’evitar lesions i es faran el més divertits possibles per tal d’evitar la dispersió al començament.

Farem exercicis del desenvolupament de la velocitat per a desenvolupar el seu màxim potencial, exercicis de força per a desenvolupar al màxim els seus músculs, la qual cosa és important perquè creixin sanes i fortes i ensenyarem a les gimnastes la teoria i metodologia de l'entrenament de l'esport de la Gimnàstica Artística Femenina, amb l’objectiu de desenvolupar i millorar la tècnica.

Contingut a treballar durant el curs nivell d'iniciació: agilitat, postura, equilibri, flexibilitat, flexió, combinació de moviments, el vol, salts, classes de salts, aparells gimnàstics. Hi haurà recompenses a l'aprofitament de les classes, com jocs i coreografies per tal d’ interactuar a les alumnes perquè se sentin motivades del participi de les classes.

bottom of page