top of page

KARATE SHOTOKAN TRADICIONAL

Des de fa mes de 30 anys Badrena Esportiu t'ofreix la pràctica del Karate Shotokan Tradicional (KST), en dos grups:

                            NENS                                          ADULTS

Aquest estil de Karate és un Art Marcial, no un esport dirigit a les competicions. Els seus objectius principals són la forma física i el desenvolupament del caràcter i la personalitat, sobretot en els més joves.

Els nens aprenen concentració, respecte, educació i a tenir confiança en si mateixos. L'aprenentatge de les tècniques de defensa i contraatac (coordinació motora i lateralitat), s'acompanya de pràctiques lúdiques necessàries a aquestes edats.

Els adults s'interessen en la defensa personal i la preparació física especial del Karate, troben en aquests aspectes una gran ajuda per a combatre l'estrès quotidià, reduir el pes corporal, i per a qui el necessiti, reduir el tabaquisme.

Els nostres professors posseeixen titulació nacional i internacional (Japó) i compten amb una gran experiència, tot el que significa una garantia per a aprendre el Karate formatiu. És també molt important, que el grup d'avançats brindi tot el seu suport, facilitant la integració dels principiants. En els últims anys, tant en el grup dels nens com en el d'adults, comptem amb nenes i dones que han trobat molt útil la pràctica del KST.

SENSEI

ROSA SEGURA

- 5 Dan Karate-Do Shotokan Tradicional

- Renshi Clase A

- 3 Dan Seitei Jodo

Captura de pantalla 2019-11-28 a las 10.

HORARIS CLASSES

Infantil:

DIMARTS I DIJOUS

De 17:15h a 18:30h

Adults:

DIMARTS I DIJOUS

De 20:30h a 22:00h

bottom of page